Elina Pulli

Elina Pulli

Elina Pulli (s. 1964) on Espoon kaupungilla työskentelevä varhaiskasvatuksen asiantuntija. Pullin esikoisdekkari Tukkasurma julkaistiin maaliskuussa 2015. Lisäksi hän on julkaissut useita lasten liikuntaan liittyviä kirjoja ja lautapelejä. Hän on myös käsikirjoittanut liikuntaleikkejä televisioon ja sanoittanut lasten lauluja. Lapsuutensa parhaimmat pihaleikit hän on päivittänyt nykylapsille sopivaan muotoon hyppis- ja twist-leikkeinä. Vaikka hänen omat lapsensa ovat jo aikuisia, viime vuosina on syntynyt myös vauvaloruja, joita on löytynyt useana vuonna äitiyspakkauksesta.

Pulli valmistui kasvatustieteiden maisteriksi työskennellessään kehittämispäällikkönä ja kouluttajana liikuntajärjestössä. Kirjoittamista hän on opiskellut sekä Jyväskylän Yliopistossa että Oriveden opiston kursseilla.

Esikoisdekkarinsa hän on sijoittanut hyvin tuntemaansa päivähoidon maailmaan ja sanoo, että lasten perheiden kautta päiväkotiyössä on läsnä koko elämän kirjo. Hän antaa äänen rintasyöpäleikkauksesta toipuvalle lastentarhanopettajalle ja kuvaa samalla tavallisten naisten ihmissuhdesotkuja ja salaisuuksia.

Linkki kustantajan sivulle:
http://www.sets.fi/bok/tukkasurma/

Tähän pian avataan Elina Pullin kotisivusto

Kotisivujen kautta löydät Elina Pullin teokset, blogin ja paljon muuta.